YALOVA / MERKEZ - 75.Yıl Ziya Gökalp İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi  minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Cemal YILMAZ' ın Öğrencilerimize Mesajı;
"Aileniz ve arkadaşlarınızla eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeniz için iyi tatiller diliyorum".

Öğretmenlerimize Mesajı;
"Eğitim-öğretim yılının başından bugüne kadar gösterdiğiniz üstün gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum".

Ock

Rehber Öğretmenimiz Gültaç DİKMEN BALCI tarafından uygulamaya konulan Ödül Kart Projesi (Olumlu Davranış Kazandırma) kapsamında düzenlenen Aralık ayı Ödül Kartlarını alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1)        ÖDÜL KART PROJESİ

2012 yılından bu yana okulumuzda uygulanan Ödül Kart Proje miz öğretmenlerimizin desteğiyle devam etmektedir.

AMAÇ:Ödül kart sistemi, olumlu davranışlar edinmede öğrencileri teşvik ederek onlara olumlu davranışlar kazandırmayı hedefleyen ve kazandırılan davranışları kalıcı hale getirmeyi amaç edinen bir ödül sistemidir.

1.       Her sınıf kendine ait bir ödül kart kutusu/sandığı oluşturacaktır. Rehberlik servisi tarafından hazırlanan ödül kartları öğrencinin gösterdiği olumlu davranışı sonrasında sınıf  öğretmeni tarafından öğrencinin ismi ve olumlu davranışı yazılarak  , kartı alan öğrenci tarafından sınıf  sandığına atılacaktır.

2.         Öğrencilerin bütün olumlu davranışları değerlendirilerek, sergiledikleri olumlu davranışlar için kendilerine  ödül  kartı verilecektir.

3.         Kart verilirken öğrenciye hangi davranışından dolayı kart aldığı açıklanacak ve öğrenci onore    edilecektir.

4.          Cuma günleri her sınıf kendi sandığından çekiliş yapacaktır. Çekilişte  üç tane kart çekilip haftanın öğrencisi belirlenecektir.Haftanın öğrencisi 3 isim kartı yine öğrenciler  tarafından  okul ödül kart  sandığına atılacaktır. Haftanın öğrencisi seçilen 3 öğrenci bir dahaki  hafta okula serbest kıyafetle gelecektir.

5.       Ay sonunda okul sandığında toplanan kartlar arasından yapılacak çekilişle her sınıf düzeyinden birer öğrenci “Ay Birincisi” olarak seçilecektir. Ay birincisi seçilen öğrencilerin okul panomuzda ay boyunca  öğretmeniyle çekilen  resmi asılacaktır.Bu öğrencilerinin ailelerine, çocuğun olumlu davranış sergilediğini gösteren bir belge hazırlanıp öğrenciye törende verilecektir.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası,2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrenciler keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda ediyorlar

Ayrıntılı bilgi için lütfen Tıklayın

Ara

Okul Öncesi Sınıfı öğrencilerimiz ülkemizin zenginliklerini tanıtarak  yerli ürünleri kullanmak ile ilgili  sunumlarını yaptılar.1.Sınıf öğrencilerimiz meyvelerini paylaştılar...

Ara

Sakarya İlinde düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonasında kendi yaş gruplarında 3.olan öğrencilerimiz Nurşah ÖZTÜRK ve Mihriban SÜRBAHAN'ı kutluyor başarılar diliyoruz.

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Farkındalık Günü.Bugün Asya’mızın günü…Cerebral Palsy eğitime engel değildir.

May

Okulumuz 4-D sınıfı öğrencisi Ömür BULUT Okçuluk Kızlar Kategorisininde İl 1.'si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.