T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YALOVA / MERKEZ - 75.Yıl Ziya Gökalp İlkokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZ ADEM AYKAN'IN VEDA MESAJI

Değerli İdareci ve Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Velilerim , geleceğimizin teminatı, mimarı her şeyimiz sevgili çocuklarım…

15 Aralık 2022 tarihinden itibaren zevkle, iştiyakla, severek çalıştığım 75.Yıl Ziya Gökalp İlkokulu okul müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bana karşı göstermiş olduğunuz alakadan, sabırdan ve her türlü desteklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Her ne kadar fiziksel bir ayrılık yaşayacak olsak da kalben ve fikren birlikte olduğumuzu bilmenizi isterim. Eğitim öğretimle ilgili her türlü destek ve paylaşıma hazır ve açık olduğumu lütfen unutmayınız.

Birlikte olmamızın ve bu doğrultuda çaba sarfetmemizin yegane sebebi sevgili çocuklarıma her açıdan desteklerinizi esirgemeyiniz. Onlar benim evlatlarım. Onların cismen küçük fakat manen büyük yüreklerine bir nebze de olsa dokunabildiysem ne mutlu bana.

75.Yıl Ziya Gökalp İlkokulu’nun tüm paydaşlarına saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum. Varsa hakkım sizlere helaldir.

Lütfen sizler de haklarınızı helal ediniz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.10.2023 - Güncelleme: 27.10.2023 15:38 - Görüntülenme: 128
  Beğen | 0  kişi beğendi