75.Yıl Ziya Gökalp İlkokulu

Adres
75. Yıl Ziya Gökalp İlkokulu Merkez Mahallesi Ahmet Yesevi Cad.18 Sok. No 3 Kadıköy Beldesi YALOVA
Vizyon
Yaşamayı , hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilkokul olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
Başarılar
ULUSAL KALİTE ETİKETİ -eTwinning AVRUPA KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ - eTwinning ISO 9001 KALİTE TESCİLİ ISO 45001 İŞ GÜVENLİĞİ KALİTE TESCİLİ
09.00-15.00
DOĞAL GAZ KALORİFER
Ulaşım
Okulumuza ulaşım şehir içi ve köy minibüsleri,öğrenci servisleri ve velilerimizin kendi imkanları ile sağlanmaktadır.
VAR
Merkez Mahallesi. Okul Sok. Kadıköy YALOVA
6 KM
Sportif Etkinlikler